Στο πανέμορφο νησί της Κω, τη γενέτειρα του Ιπποκράτη, πατέρα της Ιατρικής, στην περιοχή Ψαλίδι κατά μήκος της δαντελωτής ακτής βρίσκονται τα 3 σύγχρονα ξενοδοχειακά συγκροτήματα του Ομίλου Κυπριώτη καθώς επίσης και ένα από τα μεγαλύτερα αυτόνομα συνεδριακά κέντρα στην Ελλάδα.

Τα ξενοδοχεία βρίσκονται σε μια ήσυχη τοποθεσία 3 χλμ από το κέντρο της πόλης της Κω και 25 χλμ από το αεροδρόμιο.

KIPRIOTIS VILLAGE

Το Kipriotis Village αποτελεί στην πραγματικότητα ένα ιδανικό χωριό του οποίου η αρχιτεκτονική και η φυσική ομορφιά, η λειτουργικότητα και η άνεση τόσο των εξωτερικών όσο και των εσωτερικών χώρων, εντυπωσιάζουν ακόμη και τον ποιο απαιτητικό επισκέπτη.

KIPRIOTIS HIPPOCRATES

Το Kipriotis Hippocrates, ένα όμορφο και κομψό συγκρότημα, αποτελεί την ιδανική τοποθεσία διαμονής στο νησί του Ιπποκράτη.

Με στάση λεωφορείου ακριβώς έξω από το ξενοδοχείο και ποδηλατόδρομο που εκτείνεται ως το κέντρο της πόλης, είναι ιδανικά τοποθετημένο σε μια πολύ ήσυχη περιοχή και αποτελεί ιδανικό ορμητήριο για να ανακαλύψετε τις ομορφιές και τα αξιοθέατα της πόλης.

Περιστοιχισμένο από όμορφους κήπους, το συγκρότημα αποτελεί ιδανική επιλογή για τη διαμονή των επισκεπτών του.

KIPRIOTIS AQUALAND

Το ανανεωμένο Kipriotis Aqualand είναι χτισμένο σε ένα ήσυχο σημείο του νησιού και διαθέτει όμορφα και ευρύχωρα δωμάτια ιδανικά για τη διαμονή σας.

Οι άρτιες εγκαταστάσεις , τόσο των εξωτερικών όσο και των εσωτερικών χώρων του ξενοδοχείου, έχουν διαμορφωθεί ώστε να προσφέρουν υψηλής ποιότητας σύγχρονες υπηρεσίες και διευκολύνσεις στους επισκέπτες του ώστε να τους χαρίσουν μία αξέχαστη διαμονή.