Πρόσκληση Προέδρου
  Οργανωτικής Επιτροπής  Αγαπητοί συνάδελφοι

  Σας προσκαλούμε στο 28ο Πανελλήνιο Συνέδριο της Ελληνικής Ψυχιατρικής Εταιρείας στη Θεσσαλονίκη, 29 Οκτωβρίου - 1 Νοεμβρίου 2020.

  Η επιλογή της Θεσσαλονίκης ως τόπου διεξαγωγής του συνεδρίου έγινε με κριτήριο την ιδιαίτερη συνεισφορά της στην εξέλιξη της ψυχιατρικής φροντίδας στη χώρα μας, την επιτυχή εφαρμογή της ψυχιατρικής μεταρρύθμισης και της εκπαίδευσης στη ψυχιατρική, αλλά και τον κεντρικό ρόλο που έχει στη λειτουργία της εταιρείας μας.

  Ένα Πανελλήνιο συνέδριο οφείλει να θέσει και να μελετήσει προβλήματα που αφορούν τόσο την ίδια τη ψυχιατρική, όσο και τη γενικότερη πρόσληψη της ψυχικής υγιεινής από την κοινωνία.

  Έχουμε αναλάβει τη διαρκώς αναβαθμιζόμενη κάλυψη επιλεγμένων αντικειμένων συνεχιζόμενης ιατρικής εκπαίδευσης, όπως απαιτεί ο αυξανόμενος ρόλος των ιατρικών εταιρειών σε αυτό το αντικείμενο και ιδιαίτερα των εταιρειών κορμού όπως η δική μας. Όπως πάντα συμβαίνει, η θεματολογία του 28ου Πανελληνίου συνεδρίου θα καλύψει όλους τους τομείς της σύγχρονης ψυχιατρικής, όπως φαίνεται στον κατάλογο που ακολουθεί την παρούσα πρόσκληση, στοχεύει όμως ιδιαίτερα στην:

  Προαγωγή ψυχικής υγείας και επένδυση στις υπηρεσίες ψυχικής υγείας.

  Προσδοκούμε στην ενεργό συμμετοχή σας και εμείς θα καταβάλουμε κάθε προσπάθεια να ανταποκριθούμε στον πολύπλευρο χαρακτήρα της κύριας επιστημονικής εκδήλωσης της Εταιρείας μας, σύμφωνα με τα διδάγματα και των προηγούμενων συνεδρίων μας.

  Με συναδελφικούς χαιρετισμούς

  Ο Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής
  Δημ. Πλουμπίδης

  © 2020 28ο Πανελλήνιο Συνέδριο Ψυχιατρικής
  Hexabit