Πρόσκληση Προέδρου
  Οργανωτικής Επιτροπής  Αγαπητοί συνάδελφοι

  Με απόλυτη αίσθηση ευθύνης απέναντι σε συναδέλφους και συνεργάτες και σύμφωνα πάντα με τις συστάσεις της Ελληνικής Πολιτείας, σας ανακοινώνουμε ότι το 28ο Πανελλήνιο Συνέδριο Ψυχιατρικής θα πραγματοποιηθεί αποκλειστικά Διαδικτυακά από τις 29 Οκτωβρίου έως και την 1η Νοεμβρίου 2020.

  Το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί με ταυτόχρονη ζωντανή μετάδοση με την χρήση ειδικής πλατφόρμας λογισμικού που θα συνδυάζει την ευχρηστία ενός διαδραστικού περιβάλλοντος αλλά θα παρέχει και συνεχή ζωντανή υποστήριξη με την δυνατότητα παρακολούθησης από όλες τις διαθέσιμες συσκευές.

  Το Πανελλήνιο συνέδριο μας αποτελεί την μεγαλύτερη εκδήλωση στο χώρο της Ψυχιατρικής στην Ελλάδα. Καλύπτει εκπαιδευτικές ανάγκες συμβάλλοντας στην διαρκώς αναβαθμιζόμενη κάλυψη επιλεγμένων αντικειμένων συνεχιζόμενης ιατρικής εκπαίδευσης, όπως απαιτεί ο αυξανόμενος ρόλος των ιατρικών εταιρειών στην εκπαίδευση και ιδιαίτερα των εταιρειών κορμού όπως η δική μας. Η θεματολογία του 28ου Πανελληνίου συνεδρίου θα καλύψει όλους τους τομείς της σύγχρονης ψυχιατρικής, στοχεύει όμως ιδιαίτερα στην Προαγωγή της ψυχικής υγείας και στην επένδυση στις υπηρεσίες ψυχικής υγείας καθώς και στις Επιπτώσεις στην ψυχική υγεία από τον covid 19.

  Προσδοκούμε στην ενεργό συμμετοχή σας και εμείς θα καταβάλουμε κάθε προσπάθεια να ανταποκριθούμε στον πολύπλευρο χαρακτήρα της κύριας επιστημονικής εκδήλωσής μας.

  Με συναδελφικούς χαιρετισμούς

  Ο Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής
  Δημ. Πλουμπίδης

  © 2021 28ο Πανελλήνιο Συνέδριο Ψυχιατρικής