Πρόσκληση Προέδρου


  Αγαπητοί συνάδελφοι

  Σας απευθύνουμε νέα πρόσκληση στο 29ο Πανελλήνιο Συνέδριο της Ελληνικής Ψυχιατρικής Εταιρείας, που θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά στις 10-13 Ιουνίου 2021.

  Το Πανελλήνιο συνέδριο οφείλει να θέσει και να μελετήσει προβλήματα που αφορούν τόσο την ίδια την ψυχιατρική, όσο και την γενικότερη πρόσληψη της ψυχικής υγιεινής από την κοινωνία. Ιδιαίτερα στην περίοδο πανδημίας που διανύουμε που ανατρέπει πολλά από τα ως σήμερα δεδομένα για τη προάσπιση της δημόσιας υγείας, ενώ θέτει επιτακτικά και το θέμα της ευρύτατης χρήσης και της θεσμικής κατοχύρωσης του διαδικτύου στην ιατρική πράξη και την εκπαίδευση.

  Έχουμε αναλάβει την διαρκή κάλυψη επιλεγμένων αντικειμένων συνεχιζόμενης ιατρικής εκπαίδευσης, όπως απαιτούν οι σύγχρονες εξελίξεις. Όπως πάντα συμβαίνει, η θεματολογία του 29ου Πανελληνίου συνεδρίου θα καλύψει όλους τους τομείς της σύγχρονης ψυχιατρικής, με προμετωπίδα:

  -την προαγωγή της ψυχικής υγείας και επένδυση στις υπηρεσίες ψυχικής υγείας.

  –τις επιπτώσεις στην ψυχική υγεία από τον covid 19.

  Προσδοκούμε στην ενεργό συμμετοχή σας και εμείς θα καταβάλουμε κάθε προσπάθεια ώστε να ανταποκριθούμε στον πολύπλευρο χαρακτήρα της κύριας επιστημονικής εκδήλωσης της Εταιρείας μας.

  Με συναδελφικούς χαιρετισμούς
  Ο Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής
  Δ. Πλουμπίδης


  © 2021 29ο Πανελλήνιο Συνέδριο Ψυχιατρικής
  οργάνωση συνεδρίου κατασκευή ιστοσελίδων Θεσσαλονίκη