Οδηγίες για την Υποβολή Εργασιών
  & Στρογγυλών Τραπεζιών

  Εργασίες

  Όσοι επιθυμούν να συμμετέχουν στο Επιστημονικό Πρόγραμμα του 28ου Πανελλήνιου Συνεδρίου Ψυχιατρικής με εργασία, καλούνται να υποβάλουν την περίληψη της εργασίας τους οn-line στο site του συνεδρίου ακολουθώντας πιστά τις οδηγίες που αναφέρονται  Στρογγυλή Τράπεζα

  Για την υποβολή πρότασης για Στρογγυλή Τράπεζα θα πρέπει να επισκεφθείτε την on-line πλατφόρμα του συνεδρίου στο site επιλέγοντας ως είδος υποβολής Στρογγυλή Τράπεζα, συμπληρώνοντας τα κάτωθι πεδία:
  1. Τίτλος Στρογγυλής Τράπεζας
  2.Ονόματα Εισηγητών
  3.Ένα αρχείο doc (Word file) που να περιλαμβάνει τo προεδρείο, όλους τους τίτλους των επιμέρους εισηγήσεων της Στρογγυλής Τράπεζας, μαζί με τα ονόματα των εισηγητών και τις περιλήψεις τους, τηρώντας το όριο των 300 λέξεων ανά εισήγηση.

  Ο χρόνος της Στρογγυλής Τράπεζας έχει οριστεί από την Ε.Ψ.Ε στα 90 λεπτά, συμπεριλαμβανομένης της συζήτησης. Η Επιστημονική Επιτροπή διατηρεί το δικαίωμα της ενδεχόμενης αλλαγής της τελικής διάρκειας της υποβαλλόμενης Στρογγυλής Τράπεζας, για την αρτιότερη δομή του επιστημονικού προγράμματος.

  Μόνο πλήρεις προτάσεις στρογγυλών τραπεζιών θα περιλαμβάνονται στο πρόγραμμα του συνεδρίου.

  Σκεφτόμαστε ότι κάθε κλάδος και περιφερειακό τμήμα της εταιρείας θα πρέπει να έχει μια εκπροσώπηση στο ετήσιο Πανελλήνιο συνέδριό μας και καλούμε όλους τους κλάδους να συμμετάσχουν ενεργά με στρογγυλά τραπέζια ή εργαστήρια/σεμινάρια.

  Η καταληκτική ημερομηνία υποβολής εργασιών και στρογγυλών τραπεζιών είναι φέτος η 21η Φεβρουαρίου 2020, με πρωταρχικό σκοπό να έχουμε το πρόγραμμα τουλάχιστον ένα δίμηνο πριν την έναρξη του συνεδρίου. Θα έχετε διαδοχικές υπενθυμίσεις από τη γραμματεία του συνεδρίου, έτσι ώστε να υποβάλλετε τις προτάσεις σας μέσα στα ανωτέρω χρονικά περιθώρια. Ζητούμε την κατανόησή σας και τη συνεργασία σας και πιστεύουμε ότι θα καταφέρουμε να έχουμε ένα πολύ αντιπροσωπευτικό και επιστημονικά ενδιαφέρον συνέδριο, όπως κάθε χρόνο.

  Σας καλούμε να μας στηρίξετε στην προσπάθεια μας να έχουμε ένα συνέδριο αντιπροσωπευτικό και επιστημονικά πρωτοποριακό.


  © 2020 28ο Πανελλήνιο Συνέδριο Ψυχιατρικής
  Hexabit