Υποβολή Εργασιών

  & Στρογγυλών Τραπεζών

  Η online υποβολή Εργασιών & Στρογγυλών Τραπεζών έχει κλείσει

  Αγαπητοί συνάδελφοι, λόγω των πιο στενών χρονικών περιθωρίων (18-21 Απριλίου 2019) και της πρόθεσής μας να στεγάσουμε το πολύ 4 παράλληλες αίθουσες κατά τη διάρκεια του συνεδρίου, σας καλούμε να υποβάλετε τις προτάσεις/εργασίες σας το συντομότερο δυνατόν και μάλιστα με τη δική σας σειρά προτεραιότητας, σε περίπτωση που είναι περισσότερες της μίας.

  Σας παρακαλούμε για πλήρεις προτάσεις στρογγυλών τραπεζών με απαραίτητα τα παρακάτω:

  1. Τίτλο στρογγυλής τράπεζας
  2. Προεδρείο (δύο άτομα)
  3. Ομιλητές (τρεις ή τέσσερις)
  4. Περίληψη στρογγυλής τράπεζας ή επιμέρους περιλήψεις των ομιλιών

  Μόνο πλήρεις προτάσεις στρογγυλών τραπεζών θα περιλαμβάνονται στο πρόγραμμα του συνεδρίου.

  Σκεφτόμαστε ότι κάθε κλάδος και περιφερειακό τμήμα της εταιρείας θα πρέπει να έχει μια εκπροσώπηση στο ετήσιο Πανελλήνιο συνέδριό μας και καλούμε όλους τους κλάδους να συμμετάσχουν ενεργά με στρογγυλά τραπέζια ή εργαστήρια/σεμινάρια.

  Η νέα καταληκτική ημερομηνία υποβολής εργασιών είναι η 1/2/2019, με πρωταρχικό σκοπό να έχουμε το πρόγραμμα τουλάχιστον ένα δίμηνο πριν την έναρξη του συνεδρίου. Θα έχετε διαδοχικές υπενθυμίσεις από τη γραμματεία του συνεδρίου, έτσι ώστε να υποβάλετε τις προτάσεις σας μέσα στα ανωτέρω χρονικά περιθώρια. Ζητούμε την κατανόησή σας και τη συνεργασία σας και πιστεύουμε ότι θα καταφέρουμε να έχουμε ένα πολύ αντιπροσωπευτικό και επιστημονικά ενδιαφέρον συνέδριο, όπως κάθε χρόνο.

  Σας καλούμε να μας στηρίξετε στην προσπάθεια μας να έχουμε ένα συνέδριο αντιπροσωπευτικό και επιστημονικά πρωτοποριακό.

   

  Για τις Οδηγίες Υποβολής Εργασιών παρακαλούμε πατήστε εδώ

   

  © 2019 27ο Πανελλήνιο Συνέδριο Ψυχιατρικής